Workshop Leef je uit!

In deze workshop mag alles en moet niets. Ik daag je uit en inspireer je. Ga je aan de slag met iets abstracts? Of wil je iets namaken, maar dan in jouw stijl? Kortom leef je uit!

Een doek is geduldig en je kunt er steeds weer overheen. Niets is goed of fout. Geniet, ontspan en ontdek je creatieve talenten. In het atelier kun je ook inspiratie op doen en dit gebruiken voor je eigen werk.

Iedereen kan dit. Je hebt geen schilder- of tekenervaring nodig. Je gaat zelf spelen met licht, schaduw, vormen en contrasten. Zit je vast? Dan bied ik begeleiding en trek je over dit ‘dode’ punt heen.

Een paar uur gezellig schilderen en je eigen kunstwerk maken voor boven de bank? In de kleur en afbeelding waar jij blij van wordt? Het is zeker mogelijk. Het is ook mogelijk om met een eigen groepje een schilderworkshop af te spreken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat is het? 

We beginnen met koffie/thee en taart en een voorstelrondje. Heb je al iets in gedachten? Wat zijn je verwachtingen? Ik hoor het graag. Ik geef je algemene tips en help je op weg, zodat jij ‘je ding’ kan doen. In het atelier kun je inspiratie op doen met als resultaat je eigen kunstwerk. En blijkt dat jij geen Picasso bent, dan heb jij toch een leuke dag gehad.

Voor wie? 

Iedereen, jong, oud en ook mensen die zeggen geen creatief talent te hebben.

Waar is het? 

Op loopafstand van Het Eiland van Maurik, Atelier KemKunst, Rijnbandijk 73 in Maurik. Bij mooi weer kunnen we buiten schilderen.

Wat zijn de kosten?

Onderstaande bedragen zijn inclusief gebruik van acrylverf, kwasten en een schildersdoek 30 x 40 cm en koffie/thee met iets lekkers. 

45 euro p.p. duo-prijs.

40 euro p.p. bij drie/vier personen.

35 euro p.p. bij vijf/zes personen.

Programma

  • Inloop
  • kennismaking met koffie, thee en iets lekkers
  • uitleg workshop
  • pauze
  • verder werken (Ik begeleid je bij het proces en geef je tips)
  • fotomoment en bespreking creatie
  • afronding

Tijd: ongeveer 3 uur