Workshop Birds

Zin om gezellig te schilderen? Je eigen kunstwerk maken voor boven de bank? In kleuren waar jij blij van wordt? Het is zeker mogelijk.

Geniet en ontdek je creatieve talenten. In het atelier kun je inspiratie op doen en dit gebruiken voor je eigen werk. Daarnaast bied ik begeleiding tijdens de workshop en ben ik beschikbaar voor tips en advies. Na een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers gaan we gezellig aan de slag. 

Wat is het? 

Een ontspannen schilderworkshop van een dagdeel met als resultaat je eigen kunstwerk. We beginnen met een voorstelrondje en graag hoor ik of je al ideeën hebt. Voel je vrij om afbeeldingen of kleuren van je huis mee te nemen. Uiteraard kun je de BIRDS ook inruilen voor mensen, poezen, koeien, vissen of iets waar jij blij van wordt.

Voor wie? 

Iedereen, jong, oud en ook mensen die zeggen geen creatief talent te hebben. Meld je aan met minimaal vier en maximaal zes mensen. Of vraag naar de open inschrijvingen.

Waar is het? 

Op loopafstand van Het Eiland van Maurik, Atelier KEM kunst, Rijnbandijk 73 in Maurik.

Wat zijn de kosten?

Onderstaande bedragen zijn inclusief gebruik van acrylverf, kwasten en een schildersdoek 30 x 40 cm en koffie/thee met iets lekkers. Prijs is 45 euro p.p. bij minimaal vier mensen en maximaal 6 mensen.

Programma

  • kennismaking met koffie, thee en iets lekkers
  • uitleg workshop en schilderstechnieken en aan de slag
  • pauze
  • verder werken (Ik begeleid jullie bij het schilderproces en geef tips)
  • fotomoment en bespreking creatie 
  • afronding en naar huis met je eigen unieke schilderij!

Vier vriendinnen zonder enige schilderervaring gingen na 3 uur naar huis met een eigen uniek schilderij! Trots!