over mij

Ik geniet ervan om samen met andere mensen creatief bezig te zijn. Daarom geef ik regelmatig op woensdag kinderen les en deel ik mijn atelier en ervaringen met andere creatievelingen.

Schilderen maakt je hoofd leeg en je vergeet even alles. Dit wil ik graag iedereen meegeven. Puur op gevoel schilderen, vooral bij abstracte kunst is een andere beleving dan realistische schilderijen maken. Olieverf of acrylverf is ook weer anders. Wil liever tekenen of boetseren? Doe vooral je eigen ding.

Ik ga graag naar musea en kunstgaleries. Ik heb jarenlang lessen gevolgd bij verschillende kunstenaars en academies in Rotterdam en omgeving. In 2021 ben ik begonnen op de deeltijd Kunstacademie in Utrecht. Deze opleiding duurt minimaal vijf jaar. Het biedt mij nieuwe inzichten over kunst em ik ben druk bezig om mezelf opnieuw uit te vinden. Het is een ontdekkingstocht, waar ik heel veel plezier aan beleef. Naast mijn baan als projectmanager en communicatieadviseur is dit een mooie tegenhanger.