over mij

Genieten van kunst en creatief bezig zijn. Ik kan het iedereen aanraden.

Inspiratie Klimt en Modigliani

Mijn man en ik hebben de randstad ingeruild voor een geweldig plek in de Betuwe. We zijn samen met onze zoon naar het mooie Maurik verhuisd. Onze dochter woont, werkt en studeert in Rotterdam. Een soort Ik vertrek light: opnieuw beginnen in een andere omgeving.

Ik werk vanaf 2010 als zzp-er en een mooiere werkplek is er niet. Langs de dijk wandelen of even op de fiets naar het hondenstrand en ik kan er weer uren tegenaan. Zo midden in het land, is eigenlijk alles dichtbij. Al geniet ik vooral van de omgeving in en om het huis. De Betuwe en de Veluwe zijn zo mooi.

Schilderen is al heel lang mijn ‘uitlaatklep’. Man en kinderen werden meegesleept naar musea en kunstgaleries. Ik heb o.a. lessen gevolgd bij Ad Zuiderent, Sonja Hopmans, SKVR, Chantal Breukers en nu bij de Kunstacademie in Utrecht. Ik geniet ervan om samen met andere mensen hiermee bezig te zijn.

Naast mijn communicatiewerk en het schilderen, geef ik schilderworkshops. Dit geeft energie, reuring en ik ontmoet de leukste mensen.

Schilderen maakt je hoofd leeg en je vergeet even alles. Dit wil ik graag met iedereen delen. Meesterstukken namaken, daar leer je van. In de huid kruipen van zo’n groot kunstenaar heeft iets magisch. Ook al is het resultaat soms heel anders, ik kan het iedereen aanraden. Puur op gevoel schilderen, vooral bij abstracte kunst is een andere beleving dan realistische schilderijen maken. Iedereen doet gewoon zijn ding. Heerlijk toch?

Wil je een keertje komen kennismaken of een schilderij bekijken? Laat het mij weten. Je bent altijd welkom.