over mij

Inspiratie Klimt en Modigliani

Mijn man en ik hebben in 2021 de randstad ingeruild voor een mooie plek in de Betuwe. We zijn samen met onze zoon naar Maurik verhuisd. Een soort Ik vertrek light: opnieuw beginnen in een andere omgeving.

Ik werk vanaf 2010 als zzp-er en een mooiere werkplek is er niet. Langs de dijk wandelen of even op de fiets naar het hondenstrand en ik kan er weer uren tegenaan. Zo midden in het land, is eigenlijk alles dichtbij. Al geniet ik vooral van de omgeving in en om het huis. De Betuwe en de Veluwe zijn zo mooi.

Schilderen is al heel lang mijn ‘uitlaatklep’ en ik ga graag naar musea en kunstgaleries. Ik heb in het verleden lessen gevolgd bij verschillende kunstenaars en academies. Omdat een mens nooit is uitgeleerd ben ik in 2021 begonnen op de Kunstacademie in Utrecht. Het biedt mij nieuwe inzichten en een andere kijk op kunst.

Ik geniet ervan om samen met andere mensen creatief bezig te zijn. Daarom geef ik af en toe creatieve Kids Kunst lessen en deel ik graag mijn atelier. Dit geeft energie, reuring en ik ontmoet leuke mensen. Schilderen maakt je hoofd leeg en je vergeet even alles. Dit wil ik graag met iedereen delen. Puur op gevoel schilderen, vooral bij abstracte kunst is een andere beleving dan realistische schilderijen maken. Olieverf of acrylverf is ook weer anders. Iedereen doet gewoon zijn ding. Heerlijk toch?