Door naar het academie programma

Zaterdag 3 juni 2023 was de laatste werkbespreking en een spannende, want dan hoor je of je door mag op de kunstacademie of niet. Afgelopen jaar was het zoeken voor mij. Wat wil ik, welke stijl en wat is mijn handschrift? De lol was er soms wel af. Eerst doe je maar wat, dan ga je nadenken en weet je het helemaal niet meer. Eerst was het van alles wat, toen ging ik over op portretten en nu ben ik bezig met composities. Het begint al iets meer focus te krijgen. Ook werk ik nu niet meer op grote doeken, maar paneeltjes van A4 formaat. Gewoon wat prutsen.

Komende tijd ga ik hiermee verder. Foto’s maken, mooie compositie zoeken en dan schilderen. Nu met een paar tubes olieverf. De installaties, mixed media en 3d objecten laat ik even voor wat het is. Op naar het derde jaar.